Bemutatkozás

Üdvözöllek weboldalamon! Brezniczky Norbertnek hívnak, masszázs terapeuta. 2014 óta foglalkozom masszázs terapeutaként. Bár ez egy kicsit mélyebbre nyúlik vissza.

7 évesen leukémiát diagnosztizáltak nálam és bár kaptam kemoterápiát, még is a természetes gyógymódokhoz fordultunk segítségül. Ennek hatására a hajam csak az utolsó pár hétbe hullott ki és végig stabilan segítette gyógyulásom a különböző terápiák és a helyes étrend. Később rengeteg betegségem volt, melyeknek ma már nagyon is tisztában vagyok a lelki okaival és, hogy mit miért kaptam. Ezeknél a betegségeknél csak is természetes gyógymódokkal, masszázzsal, gyógynövényekkel jöttem ki.

Később teljesen más fele ment az életem. Vendéglátó végzettségeket szereztem és igazából fogalmam sem volt, mit akarok kezdeni az életemmel. Majd egy éjjel volt egy álmom, hogy masszírozzak. Végig gondoltam idáig az egész életem és tiszta sor volt, hogy végig szem előtt volt. Abban a szerencsében lehetett részem, hogy egy nagyon jó reflexológia guru a szárnyai alá vett és megtanította azt, hogyan érezhetem a pontokat a talpon, nem pedig azt, hogy az állítólagos térképek (amik nem állják meg a helyüket) alapján hol találhatóak ezek a reflexpontok. Majd a tapasztalataim és a nyitottságom, illetve az erre való érzékenységem miatt egyik tudás jött a másik után. Volt pánikbetegségem gyógyulásának köszönhetően, pedig egy olyan csodálatos világ és tudás nyílt meg újra előttem, melyet próbálok átadni nektek is. 

Ha többet szeretnél megtudni rólam, az életről, illetve problémád van, betegséged vagy csak egy kellemes masszázst szeretnél kérlek keress fel bátran!